Maak kennis
met blue mountain

Ontdek onze meerwaarde door een proefperiode aan te vragen. Gedurende deze periode kan je vrijuit gebruikmaken van al onze faciliteiten en mogelijkheden zonder verplichtingen.

De overtuiging dat er altijd meer mogelijk is. Daar streven we naar; betekenis- en impactvol. De lat leg jij voor ons neer. Het stimuleert ons grensverleggend te werken en komt onze samenwerking ten goede. Want dromen zonder doelen blijven dromen. Benieuwd geworden? We kunnen ook eerst kennismaken. We kijken er naar uit.

450+ organisaties gingen je voor

Wat maakt ons uniek

tot op de laatste koffieboon nauwkeurig

Wij snappen dat transparantie over je koffiekosten belangrijk is. Niet alleen een ruwe schatting. Een gedetailleerd inzicht tot op de laatste cappuccino. Bij ons betaal je per consumptie; niet per klik of kilo. Natuurlijk mag je van ons nauwkeurige rapportages verwachten. Transparant!

de leverancier die verder gaat dan koffie

We geloven dat werkgeluk om meer draait dan alleen goede koffie. Wij zetten onze data in om te achterhalen rond welke tijdstippen jouw collega’s behoefte hebben aan koffie. Zo komen wij op tijd met preventieve oplossingen. Op die manier zorgen wij continu voor extra energie en plezier bij jouw collega’s.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN VANAF NU

Tijdens de kennismaking inventariseren we samen de huidige situatie en de behoefte. We bespreken ons advies, een indicatie en de voordelen. Pas dan volgt een samenwerkingsvoorstel; zonder verrassingen. Eerlijk toch?

Zorgeloze plaatsing van machines voor de proefperiode

Wil jij ook ervaren hoe onze koffie en service zijn? Hoe het werkt met tellerstanden en verbruik? Dan plaatsen we tijdelijk een machine als testperiode. Geen zorgen, wij regelen alles voor je. Scroll naar beneden om een testperiode aan te vragen.

75%
Recyclebare blends verpakkingen
100%
Gecertificeerde koffie
60%
Lagere ecologische voetafdruk d.m.v. vaste levermomenten

Trots

"Met Blue Mountain staat koffie, maar zeker ook de klanttevredenheid, duidelijk op de eerste plaats."

Norbert Westerman
.
Nefit Industrial

“Geen koffieleverancier, maar een betrokken partner. We Loev Blue Mountain.”

.
Loev

"Cosis werkt prettig samen met Blue Mountain op basis van reciprociteit. Gezamenlijk maken we onderwerpen als duurzaamheid en inzetbaarheid van cliënten bespreekbaar."

Jostein Borrel
.
Cosis

"Bij Blue Mountain kom je zeker niet “op de koffie” een team van professionals die weten waar ze mee bezig zijn. (H)eerlijke koffie met een duurzame gedachte en voor een scherpe prijs! Dat is waar Blue Mountain voor staat!"

Alco van Berkel
.
Van Berkel groep

"Blue Mountain is niet zomaar een leverancier van koffie, maar écht een partner die meedenkt. Goede machines, fijne bonen, sterke service en inzicht in ons verbruik."

Rene Hissink
.
Tomra

"Omdat Blue Mountain ook een all-in concept heeft wat ook écht all-in is, hebben we het gemak dat alles van installatie tot aan service maandelijks geregeld is zonder extra kosten."

Maarten Vazquez
.
Estadio

“Naast lekkere koffie voor onze gasten, ook nog eens volledige ontzorging. Koffie, machines, onderhoud, servies, melk en suiker, we hebben nergens omkijken naar!"

.
Stravinsky
Vul je gegevens in en start je proefperiode

Benieuwd naar onze kosteloze proefervaring? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Zodra je het formulier hieronder invult, zullen wij contact met je opnemen om de gratis proefperiode te gaan plannen. Na afloop van de proefperiode zullen we opnieuw contact met je opnemen om deze te evalueren.

Thank you! Your submission has been received!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.