521.455 zakelijke consumpties per dag

tot op de
koffieboon
nauwkeurig

Transparant inzicht in je verbruik
Prijs per consumptie
incl. service, machines, ingrediënten, reiniging en waterfilter
Service, zowel preventief als op afstand
DATA driven koffie sensatie
Kennismaken?
De data-driven koffie sensatie

All-in = álles erin. Wij vinden dat bij verantwoordelijkheid ook transparantie hoort. Een vaste prijs per consumptie gerekend over een samen afgestemd volume. Inclusief machine(s), ingrediënten, service, onderhoud, reparaties, onderdelen, waterfilter(s) en reinigingstabletten.

Een bijkomend voordeel van Blue Mountain all-in is dat we periodiek volumes monitoren en in overleg bijstellen waar nodig. Zo kunnen we onjuiste inschattingen, en/of wijzigingen tijdig en correct corrigeren.

En dat is niet alles. We kunnen storingsmeldingen van de machines ook zien en de meeste op afstand al verhelpen. Dat bevordert de uptime van de machine aanzienlijk. Je wilt immers niet zonder koffie.

Dit kun je verwachten

Koffiegebruik samen in kaart brengen
Na onze kennismaking bespreken we aan de hand van een inventarisatie de wensen en volume. Naast koffie ook machines en service. We leggen all-in goed uit. We bespreken wensen voor bekergebruik, afval en retourname. Na een eerste indicatie maken we een passend voorstel voor samenwerking. Wij zorgen verder voor alles; we pre-installeren de machine(s) en maken alvast een afspraak voor installatie. Natuurlijk stemmen we af of alles wenselijk is en beginnen met monitoring van machines en verbruik. Leun maar achterover.

Start direct

De overtuiging dat er altijd meer mogelijk is. Daar streven we naar; betekenis- en impactvol. Die lat leg jij voor ons neer.

EXPECT MORE
Daag ons uit
450+ organisaties gingen je voor
De energieleverancier voor jouw organisatie
Probeer ons gratis uit
Daag ons uit! Wij garanderen je dat wij alles uit onze samenwerking zullen halen.

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

Bij Blue Mountain faciliteren wij de energiemomenten voor jouw organisatie.
Onze mogelijkheden zijn eindeloos en op maat gerealiseerd voor jou.

Vrijblijvend advies