ONDERSCHEID JE MET BLUE MOUNTAIN
Koffie lijkt zo gewoon, maak het dan bijzonder
Horeca is gastheerschap. Dat is de voorkant. Achter de schermen groeit de horeca op basis van data; menu engineering. Dan is data nog geen informatie. Daar willen we bij helpen. Met volume monitoring op volautomaten maar ook voor locaties waar je met filterdragers werkt. Brainstorm sessie, workshops, barista-trainingen voor je collega’s of onze koffie-defender voor een speciaal event.
Daag ons eens uit. Met een aantal speciaal geselecteerde blends komen we er qua smaak wel uit. Onze ambitie is je te inspireren op het gebied van koffie zodat jij je gasten kunt verrassen. Want er zit zoveel meer achter die cappuccino op het terras.
- 6 koffieblends: smaakbeleving die bij jouw zaak past
- Machines voor elke setting: van half tot volautomaten
- Slimme technologie: data inzicht en service op afstand
- Training & inspiratie: baristatrainingen en e-learning
- Service: snel op locatie of direct digitaal
- Samen: wij denken mee met jouw koffieconcept
trotse partner van:
Interesse?
Interesse, of gewoon eens kennismaken? Onze horeca-accountmanager en tevens barista, Rosanne Loohuis, komt
langs, om je mee te nemen in de mogelijkheden.
